Personal Training

Personal Training

Wat houdt Personal Training bij PowerMama® Schiedam in?

Personal Training op locatie in Schiedam waar we beschikking hebben tot meer materiaal. Tijdens deze trainingen wordt er gekeken naar wat jij nodig hebt en hoe wij jouw doelen gaan bereiken op een zo prettig mogelijke manier. Het is de bedoeling dat je na verloop van tijd zelfstandig aan de slag kunt en mij dus niet meer nodig hebt.

Wat kun je verwachten?

Voor wie?

Personal Training bij PowerMama® Schiedam is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die na de bevalling het sporten willen oppakken. Ook als je nog niet zwanger bent maar gewoon fit wilt worden ben je bij PowerMama schiedam aan het juiste adres. Wij leveren altijd maatwerk en kijken per persoon hoe je het beste geholpen kunt worden. Elk lichaam is tenslotte verschillend en elke persoon heeft andere voorkeuren. 

Training

Pakket

POWERMAMA® ZWANGERSCHAPCURSUS

Een sportieve zwangerschapscursus. Een combinatie van een fysieke training met theorie en een stukje voorbereiding op de bevalling.

Meer informatie

CORE RESTORE CURSUS

Ben jij (recent) bevallen en wil jij het sporten weer oppakken? Dan is de core restore training de eerste stap op weg naar herstel.

Meer informatie

POWERMAMA® NEXT

De PowerMama® Next training is er voor vrouwen die minimaal 4 tot 6 maanden geleden zijn bevallen en klachtenvrij zijn. Deze High Impact Training is de laatste stap in herstel en volgt na de PowerMama® gemixte training.

Meer informatie

POWERMAMA® TRAINING

De PowerMama® training is er voor zwangere vrouwen die zo sterk en fit mogelijk willen blijven tijdens de zwangerschap en moeders die na de bevalling weer willen herstellen.

Meer informatie