PowerMama® Training

Voor zwangere- en bevallen vrouwen

PowerMama® Training

De PowerMama® training is er voor zwangere vrouwen die zo sterk en fit mogelijk willen blijven tijdens de zwangerschap en moeders die na de bevalling weer willen herstellen. Het is een gemixte groep.
 
We doen functionele krachttraining in een kleine groep (max 8 deelnemers) met speciale aandacht voor de core, bekkenbodem, ademhaling en houding. Ook komt mobiliteit en ontspanning aan bod.
 
Je kunt mee doen aan deze training gedurende de hele zwangerschap. Wel adviseren we je ook de PowerMama® Zwangerschapscursus te doen. Tijdens deze cursus krijg je ook de theorie mee en word je voorbereid op je bevalling. Na de bevalling kun je via de core restore cursus weer instromen bij de PowerMama® training.

Deelnemers

Plek voor 8 deelnemers per cursus

Kosten

Abonnement

POWERMAMA® ZWANGERSCHAPCURSUS

Een sportieve zwangerschapscursus. Een combinatie van een fysieke training met theorie en een stukje voorbereiding op de bevalling.

Meer informatie

CORE RESTORE CURSUS

Ben jij (recent) bevallen en wil jij het sporten weer oppakken? Dan is de core restore training de eerste stap op weg naar herstel.

Meer informatie

POWERMAMA® NEXT

De PowerMama® Next training is er voor vrouwen die minimaal 4 tot 6 maanden geleden zijn bevallen en klachtenvrij zijn. Deze High Impact Training is de laatste stap in herstel en volgt na de PowerMama® gemixte training.

Meer informatie

POWERMAMA® TRAINING

De PowerMama® training is er voor zwangere vrouwen die zo sterk en fit mogelijk willen blijven tijdens de zwangerschap en moeders die na de bevalling weer willen herstellen.

Meer informatie